Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Charlotta Flinkenberg; your bad?

27 november, 2012 | Kommentera (1)

Så var det dags igen. För någon att offentligt gå ut i media och förklara att smala människor är mer värda än tjocka, att sockermissbruk är ett svepskäl och att ätstörningar bara är en sjukdom om den drabbade blir magrare och magrare.

Charlotta Flinkenberg som i sin blogg på Chic nu har dragit tillbaka sitt inlägg säger att hon fortfarande står för innehållet och de åsikter hon uttryckte. Varför tar hon då bort det?

Om hon är så upplyst i ämnet som hon påstår sig vara hur kan hon då ha “dålig karaktär” som främsta argument till varför människor blir överviktiga?

Om hon nu sänkt sig till den nivån, eftersom hon själv varit en forna “tjockis”, att ha vänner som är “tjockisar”, har hon då aldrig lyssnat på dem?

Kära Charlotta efter att ha förolämpat både andra och din egen intelligens krävs det nog mer än att du gör en pudel, drar tillbaka inlägget och skriver det djupt ångerfyllda: “my bad”!

Postad: 27 november, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Åsikter, Ätstörningar, Hälsa, Media | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Charlotta Flinkenberg; your bad?

  1. malin skrev den

    Jag förstår verkligen inte människor med dessa argument.
    En “tjockis” behöver verkligen inte vara ohälsosam, må dåligt osv. Hetsen (sådant som hon sysselsätter sig med) gör knappast att någon skulle må bättre… förhoppningsvis inte sämre heller. Jag tycker människor ska få vara som dom vill. Sen om någons hjärta hänger på det så kanske man kan “knuffa” dom in på bättre tankar, vara en hjälpande hand.. Annars.. låt människor vara som dom vill vara utan att se ner på dom.. Man är inte sämre bara för att man är en “tjockis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)