Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Är det kränkande?

30 november, 2012 | Kommentera (1)

Nu har det snart gått en vecka sedan jag skar upp mitt vänstra pekfinger och tvingades sy. Allt har läkt jättebra och stundtals har jag bara ett litet plåster på här hemma och det är så skönt.

Vissa sysslor behöver jag däremot hjälp med och idag när jag skulle klippa bort en etikett från en tröja så bad jag Speciell om hjälp. Speciell är minst sagt speciell och har aningen udda fobier så när mitt pekfinger med skyddande lite plåster kommer för nära ryggar Speciell tillbaka.

– Vad är det?

– Men fy, låt bli säger Speciell.

– Med vad? frågar jag fullt medveten om att Speciell tycker att mina stygn är äckliga. Samtidigt som jag pratar för jag mitt finger närmare och närmare.

Politiskt (in)korrekta Speciell skriker nu rakt ut:

– Kränk mig inte, kränk mig INTE!

Postad: 30 november, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Frågeställningar, Humor, Jag, Speciell | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Är det kränkande?

  1. Lola skrev den

    Hahahahahahahahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)