Mona Jansén

Vad rör dig?

2 december, 2012 | Kommentera (0)

Nu har helgen helt gått i flyttens tecken och jag har inte kunnat fokusera på något annat. 45 mil från det förra hemmet  slår rötterna ner och jag trivs redan. Jag ser så mycket fram emot mitt nya jobb, min nya utbildning, mitt nya liv och mina vänner och familj för det är egentligen dem jag vill prata om.

Jag litar på alla och tror gott om alla från första sekund de träder in i mitt liv. Oavsett och det är privat eller i jobbet så tror jag på det goda i människan. Jag är ibland förberedd på att alla inte är lammungar och är inte totalt blåögd. Däremot blir jag väldigt rörd av människor som gör saker för andra utan agenda, bara av den enkla anledningen att dem gillar en.

Hjälpen som kom igår var ovärderlig.

Hjälpen som inte kom, ja den kom helt enkelt inte.

Idag sitter jag i ett litet kaos, men det är ett lyckligt kaos där mycket kärlek ryms.

Postad: 2 december, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Relationer | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)