Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Vad betyder världsvan?

3 december, 2012 | Kommentera (0)

Vissa människor har lite tuffare att vänja sig vid förändringar än andra och Speciell har varit lite orolig för det faktum att man måste ta en buss en kortare sträcka för att komma in till city. Jag försöker på ett otroligt opedagogiskt sätt övertyga om att det efter ett på gånger går så lätt. Och för Speciell som har rest, bott och varit på så många platser och i så många situationer är det väl inga problem. Speciell är enligt mig mycket världsvan.

– Ah, det är jag väl inte. Jag har varken gått i berg eller djungel och levt på mask.

För att återgå till ämnet så handlade allt om att ta bussen en kortare sträcka.

 

Postad: 3 december, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Humor, Speciell | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)