Mona Jansén

Första veckan i Stockholm…

7 december, 2012 | Kommentera (0)

… och har det inte varit snöoväder så har det varit jobb och har det inte varit nya jobbet så har det varit sömn och har det inte varit sömn så har det varit fix. Så nu så  här när jag landar i soffan, det är fredag och jag får en stund till eftertanke och andning så känner jag ända nere ifrån magen att det är harmoni och lycka i kaoset.

Nästa vecka hoppas jag kunna komma in i rutinerna, ta tag i kontakter och missade telefonsamtal och hitta balansen.

Njut av er vecka mina kära läsare och vänner!

Postad: 7 december, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Jag, Jobb, Livet | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.