Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Om någon kallade dig för liten snärta?

7 december, 2012 | Kommentera (0)

Hur skulle du reagera då?

Idag när jag hade kallat till möte med någon av vilken företaget köper en tjänst och hon, kvinnan i 60-års åldern, inleder mötet med att genom en anekdot likna mig vid en “ung liten snärta” så undrar jag om jag hör rätt.

Jag vill inte inleda ett samarbete eller möte med att försvara min ålder, min kompetens eller mitt utseende och därigenom riva hennes fördomar.

Jag vill inte behöva göra det.

 

Postad: 7 december, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Frågeställningar, Jag, Jobb, Ledarskap/Psykologi | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)