Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Är du klar med klapparna?

15 december, 2012 | Kommentera (0)

Det finns få saker som ger mig så mycket förväntansfullt pirr och glädje som när man får slå in klapparna inför julen. Jag formligen älskar att ge bort julklappar och är således en mardröm för dem som begränsar sig. För dem som helt rätt och korrekt tycker att vi överkonsumerar. För dem som säger att “vi ger bara till barnen”.  Jag är så grymt vuxen, disciplinerad, kontrollerad och försöker alltid föregå med gott exempel i min vardag att jag går all in på julen.

Gammaldags pynt, riktig gran som pyntas tidigast 22:a december, all julmat ska göras från scratch och klapparna är genomtänkta, inget från Statolimacken på väg till jullunchen. Traditioner skapar trygghet och någon gång när vi känner varandra bättre ska jag berätta varför det var så grymt viktigt under min uppväxt.

En del får ångest av alla måsten och krav men för mig är det underbart, inget känns som en press och allt från Risgrynsgröt till kroppkakor till hemmagjorda senap lagas med ett leende. För mig är det glädje i sin renaste form att ge bort ett leende genom en önskad klapp, en god maträtt, en varm kram eller en liten överraskning.

Behöver jag säga att jag längtar galet mycket?

Postad: 15 december, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Frågeställningar, Jag, Livet, Relationer, Tankesätt | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)