Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Är du bara snäll kring jul?

16 december, 2012 | Kommentera (0)

Jag skulle kunna ha rasat över rap i kyrkan eller över att Disney inte längre vill stå bakom sina nidbilder. Jag skulle kunna ha ifrågasatt varför SD ökar när det hela tiden framkommer detaljer kring deras mindre vackra grundvärderingar. Jag skulle kunna diskutera NRA:s makt över USA.  Men jag är så jäkla politiskt korrekt i dem frågorna att det bara skulle provocera. Och hur speciell skulle det ha gjort mig?

Jag vill bara upprepa att godhet och förändring börjar inom dig, inte utifrån andras beteende, viljor eller åsikter. Inte bara för stunden utan som ett sätt att tänka, föra sig och verka. Du behöver inte vara ett helgon för att göra gott!

Postad: 16 december, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Åsikter, Jag, Livet, Media, Relationer | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)