Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Hur hittar man ett nytt gym?

16 december, 2012 | Kommentera (0)

Jag letar nytt gym. Ny frisör också men det är en helt annan bollplan. Jag kan givetvis googla, leta på Hitta och Eniro, läsa recensionerna eller bara strunta i allt och gå på dem större kedjorna. Någon frågar, vad vill du göra?

– Spelar det någon roll, frågar jag tillbaka, träningen kan jag alltid anpassa.

Det är väl hur det får mig att känna och längta tillbaka. Hur stämningen är och lite hur det luktar.

Ja, ni förstår ju att det inte är helt lätt för mig att hitta nytt gym!

Postad: 16 december, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Åsikter, Frågeställningar, Hälsa, Jag, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)