Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Vågar jag gilla Ernst?

18 december, 2012 | Kommentera (0)

Med lite ont i halsen och för långt till fjärrkontrollen låter jag Ernst träda in i mitt vardagsrum genom tv:n och jag försöker att inte gilla honom. Sen upptäcker jag att även om vi kanske inte delar exakta passioner så verkar vi dela förmågan att hitta vackert, gott och godhet i nästan vad som helst.

Så nu får jag ge mig.

Jag gillar tydligen Ernst.

Postad: 18 december, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Jag, Livet | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)