Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Hur reagerar du när planeringen spricker?

20 december, 2012 | Kommentera (0)

Nu när julen kanske inte går precis enligt planering så märker man ännu tydligare vad som betyder något. Speciell är sjuk. Sover och har ont i magen om vart annat och vårt tåg som går upp mot Norrland i eftermiddag kanske inte kan passas.

Jag har planerat dagarna innan och efter jul i detalj och gottat mig, myst och näst intill levt mig in i allt så mycket att jag har kunnat smaka på det. Dagarna innan och efter är nästan större för mig än själva aftonen. Men just nu. I den här stunden betyder det ingenting. Det viktiga är att Speciell blir frisk igen. Skrattar, retas och skojar och drar ut mig på event och möten som aldrig skulle blivit av annars.

Det är helt egoistisk orolighet som sprider sig. Jag är inte van.

Så skynda nu Speciell och bli frisk, inte för att det är jul utan för att du är bättre på att vara du när du är vaken än när du sover.

Postad: 20 december, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Frågeställningar, Hälsa, Jag, Relationer, Speciell | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)