Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Orkar du lyssna lite på mig?

27 december, 2012 | Kommentera (0)

Jag och Speciell fick en flygresa  till Thailand i julklapp och nu går min tid mycket till att planera boendet fastän det är långt kvar innan vi sitter på planet. Jag önskar ibland att jag kunde vara en sån människa som slängde ner några plagg i en ryggsäck och fixade när jag kom på plats men jag är inte sån. På mina USA-resor har jag bokat sista och första nätterna och så ordnat efter vart bilen gått men jag planerar verkligen inte att köra i Thailand.

Önskan är avskildhet, men ändå med möjlighet till utflykter. Det finns drömmar om lata dagar vid poolen. Lata dagar i, kring och på vatten. God mat och ett tempo som gör att man andas i sovtakt fastän man är vaken. Men väldigt många dagar och nätter på det här sättet kommer göra att rastlösheten kommer som ett brev på posten. Så nu ligger frågan i om vi ska bo halva tiden på ett ställe och halva på andra.

Men medan jag skriver detta så resonerar min egen hjärna sig fram till att vi bör boka dem första 10 dagarna i avskildhet och dem sista 3 i Bangkok och låta mitten bestämmas av humör, väder och omständigheter.

Vad skönt det var att få prata med er om detta, tack för att ni lyssnade och god fortsättning!

Postad: 27 december, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Resor | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)