Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Jag tror även att du vill…

28 december, 2012 | Kommentera (0)

… har velat, har tänkt tanken eller så vilar det ett halvklart manus i någon gammal låda. Dessa blad följer med dig i flytt efter flytt, relation efter relation, jobb efter jobb och någonstans i hjärtat känner du alltid att du borde göra något av det.

Det är en hemsk klyscha, men hur många är vi inte som vill skriva en bok. Som vill berätta, fängsla och beröra. Som från början tänkt att det inte kan vara så svårt. Vissa av oss erkänner det aldrig, vissa av oss kan bara prata om det och vissa andra har den höga lyckan att hålla ett inbundet ex av sina egna ord i sina händer.

Min längtan går i vågor. Just nu inte så mycket men om någon månad när min far borde firat sin dag då kommer jag sprängas av iver.

Igen.

Jag tror även att du vill.

 

Postad: 28 december, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Jag, Livet | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)