Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Hur prioriterar du?

31 december, 2012 | Kommentera (0)

De 28 veckorna handlar om att lägga grunden till en långvarig förändring och är du det minsta som jag så tycker du att snabba resultat och vinster låter mycket roligare, även om du vet att det förstnämnda är så mycket mer värt.

Under mitt program på 28 veckor kommer jag att lägga upp det som att man ser resultaten fysiskt snabbt men känner dem inom sig lite långsammare. Att kalla det program är också aningen missvisande men om jag skrev livsstilsförändring inifrån och ut skulle nog till och med jag kalla mig överambitiös och pretto.

Nu är det i varje fall dags att bestämma sig för hur många träningsdagar man vill ha i veckan, hur och vad man kommer träna. Jag kommer köra ca 1 timme om dagen fokuserad, kondition och styrka dem första 4 veckorna och jag kommer köra 4-5 dagar i veckan. Så det jag gör är att föra in mina jobbtider, vilket är mina måstetider, jag har inga andra måsten då träningen kommer att prioriteras och sen för jag in mina timmar träning.

Jag föreslår att du gör likadant. Planera in din träning i din almanacka, det är en prioriterad tid. För mig är det nu jämte jobbet en måstetid. Känns måsten jobbigt för dig kalla det något annat, bara det prioriteras.

Dags att prioritera dig själv!

Postad: 31 december, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)