Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Vad säger din mage?

2 januari, 2013 | Kommentera (0)

Att smyga upp på morgonen, i det norrländska huset. Att se ut på småfåglarna i snön, dricka kaffe och sen lyssna inåt. Att känna lugn i kroppen. Lugn i magen. Att tro på framtiden men samtidigt vara här, just nu.

Det är en väldig tur att jag inte tror på Gud för idag hade jag kunnat bli väldans religiös.

Njut av dagen kära ni så ska jag försöka förlänga min magkänsla lite till.

Postad: 2 januari, 2013 Av: Mona Jansén Kategori: Jag | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)