Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Hur svårt är det?

3 januari, 2013 | Kommentera (0)

Nu har du förhoppningsvis planerat in din träning i din kalender och fått klar din målbildsplansch. Kanske känner du dig som jag, grymt pepp på att få sätta igång förvandlingen för troligtvis har du försökt innan men då satsat på en lösning med fokus utifrån och in.

Innan vi drar igång är det dags att kolla i backspegeln.

När brukar det gå åt skogen? Vilka är dina fällor? Vilka är dina svagheter? När äter du för mycket? När äter du för lite? När äter du fel? När hoppar du över träningen? När slår du ner på dig själv? När tror och tycker du att du inte förtjänar bättre? Kort sagt, vad är det som gör att det skitit sig innan och du har gett upp? Sätt dig ner och fundera över varje fråga här över och ge dig inte förrän du hittat ett svar, när du hittat svaret skapar du en plan för hur du ska se till att inte händer igen. Eller i varje fall att du är så väl rustad att du känner dig säker under dessa 28 veckorna.

Som ett exempel är att jag äter för mycket och fel på kvällarna när jag inte hållit ett jämnt intag under dagen. När jag hoppat kanske både frukost och lunch till förmån för jobbet. Min lösning blir att berätta för mina kollegor vad jag gör och hur jag tänker, göra matlådor och mellanmål i förväg och sedan ställa påminnelse på mobilen var tredje timme i början för att komma in i rytmen.

Nästa inlägg och många fler kommer jag ägna åt motivationen, hur man hittar den och vad man gör för att behålla den. Konkret och utan krusideller. Men först – svara på frågorna, skriv gärna ner dem och glöm inte det viktigaste, att hitta plan b och c för att kunna undvika att hamna där.

 

Postad: 3 januari, 2013 Av: Mona Jansén Kategori: 28 veckor | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)