Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Hur förbättrar du ditt minne?

4 januari, 2013 | Kommentera (0)

Idag när jag promenerade genom snön och solen sken och vinden bet i kinderna så kom jag på en sak jag skulle tillägga till målbildsplanschen. När jag kom hem glömde jag bort det. När jag gick ut igen kom jag på det och nu vill jag tipsa om det innan jag beger mig ut på en trevlig middag med nära och kära.

När ni gör er målbildsplansch så använd gärna ett kort på er själva, från en tid, en dag, en period när ni mådde som bäst och kände er som mest tilfreds. Den är ju underbar att ha där som mål. Själv har jag en sådan bild, bredvid en väldans många motivationscitat,tips, sanningar och en bild på Pinks kropp. Ja, ni hör ju, en målbild är högst individuell.

Imorgon pratar vi motivation, trevlig kväll nu fina läsare!

Postad: 4 januari, 2013 Av: Mona Jansén Kategori: 28 veckor | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)