Mona Jansén

Antar att jag ska känna mig smickrad?

7 januari, 2013 | Kommentera (6)

Av att någon efterliknar mitt S.M.A.R.T:a inlägg från den 30/12-2012? Men det känns lite så där…

Detta tänker jag på; Målbildsträning

Postad: 7 januari, 2013 Av: Mona Jansén Kategori: Okategoriserade | Kommentera (6)

Det finns 6 kommentarer:

Antar att jag ska känna mig smickrad?

 1. victoria skrev den

  Jag känner nog snarare att det är roligt att vi drar nytta av varandras kunskap (om vi ens läser varandras bloggar) och skulle bli glad om någon spred vidare kunskapen jag försöker förmedla, till en målgrupp jag inte har. Åtminstone jag bloggar om saker jag tycker är viktigt och för att sprida kunskapen, inte för att sätta mitt copywright märke på något som jag ju i första hand tagit del av från en annan källa.

  • Mona Jansén skrev den

   Victoria, nobelt tänkt av dig.

 2. Carolin skrev den

  Hoppsan! Detta var helt oavsiktligt men detta med SMARTa målsättningar tjatar jag om i tid och otid och tror att jag tog upp det redan i höstas.. Sorry om du blev stött, inte min avsikt att på nåt sätt konkurrera.

 3. Malin skrev den

  S.M.A.R.T är ett kanonbra och vedertaget sätt att formulera en målsättning. Vi har även med det i papperstidningen som kom ut i fredags.

  • Mona Jansén skrev den

   Jag hävdar på intet sätt vara upphovsmannen, jag bara tycker att det var hemskt tråkigt med två likadana inlägg bland få bloggare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)