Mona Jansén

Passar du in?

8 januari, 2013 | Kommentera (1)

Att inte passa in.

Det är en känsla som ger ett val. Detta val har jag tagit åt båda hållen många gånger tidigare. När jag valt att lämna är det för att jag inte känt mig uppskattad, erkänd eller helt enkelt utnyttjas i andras syfte. När jag valt att stanna har jag sett en potential i en gemenskap där de andra helt enkelt inte är riktigt där jag är. Än.

Att passa in.

Ja, det har nog aldrig varit min melodi, men då sjunger jag rättvisans sång flera gånger om.

Postad: 8 januari, 2013 Av: Mona Jansén Kategori: Okategoriserade | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Passar du in?

  1. M skrev den

    Vad tyst här blivit 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)