Mona Jansén

Surt, surt, surt sa räven!

7 februari, 2013 | Kommentera (0)

Jag började ju köra min utmaning för att förändra sitt tänk, sin grundtanke, sin mindfulness på 28 veckor för snart 5 veckor sedan. Ingen quickfix, ingen tillfällig grej, utan början på något nytt.

Veckan efter så kör en annan av bloggarna på sajten igång en fysisk utmaning, på uppmuntran och uppmaning av Kurera. Det var otur. För mig.

Jag känner inte och kände inte att jag kan på något sätt konkurrera med någon anställd av kurera och då skulle min utmaning bara var en i mängden, trots att den är långt, långt ifrån det. Men så kändes det och så känns det. Utan puffar är man inte mycket i bloggvärlden.

Därför kör jag ingen utmaning. Men jag behöver ju inte tystna helt.

Postad: 7 februari, 2013 Av: Mona Jansén Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)