Mona Jansén

-8 cm genom mindfulness

9 februari, 2013 | Kommentera (0)

Jag har ju kört min 28-veckors utmaning för mig själv utan att ha skrivit om den eller egentligen delat den med någon förutom de som delar min vardag men nu tog jag mitt midjemått och känner att jag vill skryta lite.

Förutom att magkänslan är varm och god, jag är mer generös med närvaro mot mina medmänniskor och en bättre föreläsare, coach och ledare så har jag minskat 8 cm i midjan på snart 6 veckor. Den totala utmaningen ligger på 28 veckor och syftar till en hållbar förändring inifrån och ut. Utifrån och in har jag testat innan och det ger mig snabba resultat men inget mer bestående än ett halvår ungefär.

Nu sover jag mina ultimata 7-8 timmar varje natt. Jag är hungrig till frukosten och jag gör bra kostval. Jag trivs med hur min kropp känns och vaknar förväntansfull över dagen. Mindfulness i kombination med andra inre verktyg gör att jag lever i varje sekund.

Gör du?

Postad: 9 februari, 2013 Av: Mona Jansén Kategori: 28 veckor | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)