Mona Jansén

Bra gym i norrort?

17 februari, 2013 | Kommentera (0)

Jag har fortfarande inte hittat något permanent gym där jag vill vara ännu. Det är viktigt att det är relativt nära hem eller jobb det ska finnas både gruppträning och möjlighet till enskild utveckling. Det ska vara jordnära men gärna rätt så nytt och  fräscht – ja, ni hör ju…

Men snart kommer jag säkerligen bara välja något för att jag är så rastlös att det kilar i kroppen.

Så.

Gym.

Norrort.

Vart?

Postad: 17 februari, 2013 Av: Mona Jansén Kategori: Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)