Mona Jansén

Varje år säger jag samma sak…

17 februari, 2013 | Kommentera (0)

… och varje år håller jag mitt löfte.

“I år ska bli mitt livs bästa år!”

1749452

Igår fyllde jag 34 år och jag hade en helt ljuvlig dag och känner mig grymt uppskattad och älskad. Grattis till mig, 34-åringen som fortfarande visar leg på bolaget 99 gånger av 100! Nu kommer jag vara lite mer aktiv här än jag varit tidigare, det är också ett löfte.

Trevlig söndagskväll kära ni!

Postad: 17 februari, 2013 Av: Mona Jansén Kategori: Jag | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)