Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Ledarskap i vardagen

Postad: 24 september, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Relationer | Etiketter: , , , | Kommentera

Jag har idag haft en konversation som fick mina tankar att snurra kring ledarskap i vardagen. Jag har länge själv varit medveten om hur jag och andra i min närhet använder tekniker vi lärt oss genom att närvara i ledarskapsutbildningar men även hålla dem.

 

Jag har därför börjat omarbeta mitt material för olika användningsområden och tänkt igenom rent praktiskt hur man kan använda det som partner eller förälder.

 

När jag talar om att använda ledarskap i relationer menar jag inte, aldrig, i manipulativt mening och styrverktyg utan mer som ett samtalsverktyg som leder till förståelse och förhoppningsvis acceptans i båda parter. Förståelse och acceptans leder i sin tur till att man når ett gemensamt mål, skapar en personlig vinst i båda och därmed ökat självförtroende och stärkt självkänsla.

 

Jag kan vara något stort på spåren här känner jag och kommer återkomma med mer praktiska tillämpningstips även om det är svårt att lära ut via text på en så kanske ni kan få en liten insikt i det jag kallar ledarskap i vardagen.Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.