Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Har vi inte tröttnat på ytliga bloggare snart?

Postad: 25 september, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Åsikter, Media | Etiketter: , , | Kommentera

Jag själv är inget geni på sociala medier utan har mer eller mindre precis insett makten i att på rätt sätt nå ut via dessa forum. Däremot känner jag ett underbarn som tänker rätt, i rätt tid, med rätt ord och rätt handlag skapar succé efter succé via nätet.

 

Bloggen underbarnet har är mäktig, eller skulle jag säga bloggarna? I den ena bloggen är budskapen engagerade, politiska, fantastiska och språkmässigt formulerade på det sätt att man själv måste ta ställning.

 

I den andra får bilderna munnen att vattnas och är den enda jag känner till som kan beskriva mat och dryck på ett humoristiskt, ödmjukt och opretentiöst sätt.

 

Varför blir då inte denna bloggare nominerad till någon form av gala, fest eller vad man nu kallar det? Varför uppmärksammas inte detta underbarn som aldrig tvekar att skriva om såväl det bekväma som obekväma?

 

Kan det inte finnas en gala för dem bloggare som faktiskt gör skillnad, jobbar för attitydförändringar som kan förbättra vardagen för så många?

 

Ska jag bli tvungen att själv skapa detta evenemang, så gör jag det för har vi inte tröttnat på ytliga modebloggare, Stureplansprofiler och fashionistas snart?Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.