Mona Jansén

Att hitta livsbalans…

Postad: 5 oktober, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Föreläsning, Jobb | Etiketter: , | Kommentera

Jag jobbar på en föreläsning om hur man får ut det bästa av livet. Innan jag sätter ihop materialet gillar jag att prata med visa människor, lyssna på föreläsningar och sätta ihop tankar som alla kan ta till sig utan att känna en falsk yta och upprepade klyschor.

Jag jobbar nu med att avskaffa ordet livsbalans då jag tycker att det visar på att vill man bli fullständig inom alla områden i sitt liv måste man upp på gungbrädan och kompromissa. Det är det jag är emot. Att man får för sig att man måste försaka delar av sig själv eller sitt liv för att få annat.

Så jag börjar där. Bort med uttryck som föreslår att du inte kan bli, vara eller få allt det du vill.Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.