Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Från goodiebagen testade jag min BIBES…

Postad: 18 september, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Hälsa, Skönhet | Etiketter: , , | En kommentar

I vanlig falal kör jag med kroppscrub och/eller peelingvantar, ett tag hade jag dille på kaffesump, för att bli av med döda hudceller och stimulera cirkulationen så när vi fick BIBES i våra påsar från releasepartyt så blev jag jätteglad.

 

BIBES rosa förpackning

 

I varje BIBES ligger ett lite foto med namn på den kvinna som har virkat just min BIBES. För varje BIBES är mer än en peelingsjal, den hjälper kvinnor att försörja sig själv i länder där det är extra svårt att vara just kvinna.

 

Panna har gjort min. Panna är jättevacker. Panna har gjort min BIBES.

 

Inuti sin skrubbsjal kan man lägga in sin tvål och sen är det bara att skrubba loss. Jag gillar känslan och min hud blir alldeles len och mjuk efteråt. En absolut favorit är att använda den till fötterna.

 

Misstänker att mina vinterfötter kommer att vara dem finast vinterfötter de någonsin varit. Och ha det renaste samvetet.

 

Hur ser ditt samvete ut?

 

Förlåt, jag menar vinterfötter?!Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.