Mona Jansén

200 kcal i ett glas rött…

Postad: 16 september, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Hälsa, Kost | Etiketter: , , | Kommentera

… och jag tänker på hur många vänner jag har som tränar, sliter, äter rätt och försöker skapa sig en hälsosam framtid för att sedan gå ut och dricka 4 nyttiga glas rött på fredagen och/eller lördagen.

För det är vad man intalar sig.

Röd vin är bra för mig. Mycket, mycket bra med massor av antioxidanter.

Och jag säger inte att man inte får dricka ett fantastiskt Amarone som exploderar i gommen och värmer hela kroppen till en euforisk smaklycka. Jag säger bara att det är mindre kalorier i en skål blåbär.

Så skål, eller bär, eller vad ni nu väljer att få era antioxidanter ifrån.Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.