Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Lojalitet…

Postad: 23 september, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Jobb | Etiketter: , , | Kommentera

… är ett vackert ord som har lika många betydelser som tolkningar. För mig så innebär lojalitet olika saker beroende på i vilken typ av relation det används.

 

På jobbet innebär det att jag aldrig skulle säga ett ont ord om mitt företag, min chef eller produkter. Det innebär också att jag använder min påtalanderätt flitigt. Söker jag andra jobb innebär det också att jag underrättar min närmaste chef om detta och varför.

 

En hamn på kvällskvisten, inga båtar är fästa.

 

Men som jag inledde med så innebär inte lojalitet samma sak för alla och jag önskar ibland att vi i våra hjärtan och hjärnor förbjöds tolkningsfriheten i dem vackrare orden.

 

Tänk vad lätt det hade varit då.Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.