Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Under Juli månad var jag med i Fitnessfighten…

Postad: 19 september, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Hälsa, Kost, Skönhet | Etiketter: , , | Kommentera

… och med 1 timmes träning varje dag i 30 dagar samt en kost innehållande 1500 kcal fördelade på 6 måltider lyckades jag omforma min kropp, gå ner nästan 10 kilo och hamna på andra plats i finalen.

– Bra jobbat, säger alla!

– Inte bra nog, svarar jag!

En bild på mig (Mona) i marinblå tröja ute i naturen.

Jag är en fantastiskt dålig förlorare. Jag hittar inga ursäkter eller skyller ifrån mig men jag avskyr att förlora. Jag avskyr att förlora mer än att jag älskar att vinna och att komma tvåa är för mig ”förste förlorare”.

Ni hör ju. Så här nästan 2 månader senare har jag fortfarande inte kommit över, den enligt mig, pinsamma placeringen och det kommer att ta ännu mer tid innan jag kan lägga det bakom mig.

Så hur tippar er vågskål?

Älskar ni att vinna mer än ni avskyr att förlora?Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.