Mona Jansén

Jag öppnar kylskåpet på jobbet…

Postad: 19 september, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Hälsa, Kost | Etiketter: , , | Kommentera

… ett jobb där alla jobbar mycket fysiskt, snabbt och tungt och i vissa perioder under stor stress. Jag ser mitt surdegsbröd, min shake och mitt mineralvatten.

 

Kollar vidare och ser storpacket med Daim, Colan i dörren och hur många halvöppna chokladkexpaket som helst och undrar om jag ska säga något.

 

Deras matvanor är inte min sak men deras hälsa är eftersom jag är deras chef och ledare och dem tillhör en känslig organisation där sjukdomar genom kompetensbortfall slår hårt.

 

Så på morgonmöte säger jag, helt olikt mig, lite mesigt:

 

– Ja, jag ska väl inte säga något men… och sneglar på kylen.

 

– Jo, säg, säg uppmuntras jag och jag berättar om Kurera.se och mitt bloggande.

 

Jag tar det nu ett steg i taget och pratar med dem om vitt socker till att börja med.

 

Hur ser kylen ut på ditt jobb?Releasepartyt…

Postad: 15 september, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Hälsa, Jobb | Etiketter: , | En kommentar

… var riktigt lyckat och det var mycket roligt att få ansikten på många sponsorer och framför allt Kureragänget som verkar så proffsigt och varma.

 

Fem olika bilder på mig (Mona), en vän och inbjudan till releasepartyt.

 

På något sätt känns det som om vi gemensamt kommer att föra en kamp för att alla ska förstå vad friskvård handlar om och hur man utan att krångla för mycket kan komma ifrån det som skadar både inre och yttre och på så sätt kunna förverkliga sina passioner. Jag är både stolt, lycklig och förväntansfull då jag tror att den här sajten inte bara kommer att förändra mitt liv, utan dem som besöker den.

 

Innan jag glömmer det vill jag rikta stort tack till Kurera som ordnade denna lyckade fest med orden; vi är många som vill åt samma håll –  tack för att ni fört oss samman!Känns grymt kul att nu tillhöra Kureragänget så…

Postad: 7 september, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Jag | Etiketter: , | Kommentera

… välkommen till mig!

 

Jag (Mona) som hoppar ute i vitt linne och jeans bland gräset och träden.Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.