Mona Jansén

Så gör det lite ont….

Postad: 17 oktober, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Jag, Relationer | Etiketter: | Kommentera

… och jag kämpar emot samtidigt som jag analyserar varför. Något i mig gör mig illa då bra saker händer hemska, hemska, hemska människor och jag letar i min verktygslåda för att få det att sluta.

Det jag irriterar mig mest på hos andra är antingen något jag avundas eller räds. Det är så det fungerar. Men det enda som stör mig är hur fantastiskt underbara människor inte kan se den här personen för vad den är.

Och där kom aha-upplevelsen; jag avundas att människor jag älskar tycker om denna lilla människa!Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.