Mona Jansén

En grym appnörd…

Postad: 8 september, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Relationer | Etiketter: , | Kommentera

… är precis vad jag är men Speciell som delar min vardag är det inte. Det tog säkerligen över ett år innan jag kunde övertala och övertyga om att Smartphones inte är djävulens påfund utan något som underlättar och underhåller.

 

Nu har jag börjat en ny kampanj, nämligen att få Speciell att hämta hem några appar för att faktiskt utnyttja mobilens potential och utveckla intressen men det går så där. Själv är jag galen i självhjälpsappar som hjälper en att koppla av, meditera, somna eller som mäter hur långt jag springer, hur fort det går och hur mycket vatten jag behöver dricka.

 

Idag på morgonen gjorde jag ett nytt anfall:

 

– Men ska vi inte ta hem Insta till din telefon då?

 

– Naaa,  hur funkar det då?

 

Eftersom det var det mest positiva svar jag fått blev jag grymt exalterad, tog fram min telefon och började visa pedagogiskt, steg för steg, hur det går till.

 

Speciell tittade, lyssnade, grimaserade och verkade vekna när den uppenbara frågan faller:

 

– Finns Celine på Instagram?

 

Jag söker och söker men hittar inte och känner hur även det här anfallet är på väg ner i rännstenen när nästa fråga kommer:

 

– He, finns Marika Lagerkrantz då?

 

– Nej, inte det heller säger jag och suckar.

 

– Nehe, nej, finns inte dem finns det verkligen ingen anledning säger drygt 30-åriga Speciell och går för att dricka sitt morgonkaffe i lugn och ro.

 

Slaget gick förlorat men inte kriget.

 

Appnörden ska segra!Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.