Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Speciell har en far…

Postad: 24 september, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Relationer | Etiketter: , , | Kommentera

… som är en mycket aktiv pensionär med halvtidsjobb och många fritidintressen. Här om veckan hade han haft herrmiddag hemma hos sig och herrarna hade bestämt sig för att bege sig ut i skogen för att plocka lingon.

 

Denna promenad visade gå lite vilse, en av herrarna hade fallit i skogen och fått ett fästingbett vilket Speciells far berättade för Speciell. Allt slutade mycket odramatiskt och alla herrarna var hemma välbehållna.

 

När Speciell får höra detta avslutar hon snabbt telefonsamtalet för att ringa sin syster Unik:

 

– Har du höööört om pappas herrmiddag, brister Speciell ut. Efter den meningen hör jag inget för Speciell har tagit fram ”farbror-rösten” som alltid gör när det pratas med Unik om deras far. Rösten är som den hos en skvallrig tant men med farbrortonläge och det spelar ingen roll vad som sägs i den stunden då Speciell framför mig har förvandlats till en liten kutrygg, grå gubbe.

 

Ibland undrar jag om Unik sitter och ser Speciell som jag.

 

Påminn mig om att fråga det när vi ses på torsdag.Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.