Mona Jansén

Igår på releasepartyt hände en sak…

Postad: 16 september, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Relationer | Etiketter: , | Kommentera

… som verkligen visar dynamiken i relationen till Speciell. När konferencieren skulle presentera bloggare för sajten bad han oss sträcka upp handen och vinka lite ivrigt så att alla kunde se. Man skulle inte upp på scen. Man skulle inte bocka, buga, eller tala inför någon.

När Fredrik Swahn, partyts konferencier ropar upp mitt namn, viftar jag i luften. När han ber mig vinka högre vinkar jag och skrattar allt jag kan. När han ropar upp Speciell så vänder Speciell ryggen till och tittar ner i backen, blir lite kallsvettig och går inåt folkmassan för att komma undan. Beteendet var ungefär som när man halkat omkull och snabbt och oberört reser sig, precis som om fallet var avsiktligt.

Sådana är vi.

Jag vinkar och skrattar och Speciell uppmuntrar mig.

Speciell går åt sidan och låter handlingarna tala.

Dynamik och balans, i en perfekt blandning!Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.