Mona Jansén

Fåfänga kan vara svårt att erkänna…

Postad: 17 september, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Ätstörningar, Skönhet | Etiketter: , , , | Kommentera

… och när omtanke om sitt utseende går över till fånfänga och besatthet är svårt för en frisk ätstörd att förstå.  Trots att jag kallat mig själv frisk i säkert 12 år nu.

 

Men jag förstod i varje fall att jag inte vill ha min header som den ser ut och mailade om detta. Det var min första tanke. Andra tanken var; ”varför bry sig?”.

 

Men det räckte tydligen inte för mig med två tankar utan tredje tanken fick mig till detta. Att visa hur headerbilden egentligen ser ut så jag kan släppa det fram tills fantastiska Isabelle fått tid att göra om den.

 

Håll nu tummarna för att ingen fjärde tanke vaknat idag på jobbet.

 

Jag (Mona) i vitt linne med en sjal runt halsen.Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.