Niklas Cederberg

Rock ‘n’ roll och träning?

För första gången på många år missar jag Allt För Hälsan på Älvsjömässan. Lite extra tråkigt just i år då mina kompisar på Kurera kommer finnas där. Men men, ska man ut på äventyr så ska man.

I morgon bitti bär det av mot Norge, en fyra dagars "road trip" i rockmusikens tecken. Oslo, Halden och Trondheim skall avverkas tillsammans med två kompisar och rockbandet The Boys. Totalt rör det sig om en sträcka på cirka 220 mil! Vilken resa det kan bli. Förmodligen kommer den i alla fall inte riktigt gå under epitetet "Allt För Hälsan"...

Som ni kan se på bilden (en del av helgens packning) så vill jag ju hinna med lite annat på resan också. Minst en, men helst två löprundor. Frågan är bara hur det skall hinnas med. Drömmen vore om jag kunde hitta tiden i Oslo på lördagen och i Trondheim på söndagen men schemat är tajt och man ska väl dessutom inmundiga lite "sportdryck" under resans gång så vi får se hur det går. Vad tror ni? Ingen träning alls? Ett pass? Två pass?

Kolla vidare i denna blogg under de kommande dagarna så ska jag försöka rapportera om både det ena och det andra kring denna spännande resa.

Missa nu inte att besöka Kureramontern på mässan (A10:08). Dessutom kommer Fredrik Zillén från Spring Snabbare att hålla föreläsningar om löpteknik som kan vara väl värda att gå på. Kolla in mässans hemsida för mer info: www.alltforhalsan.se

Må bäst!!!