Niklas Cederberg

Löparglädje i New York

Ruggigt svårt att sova på grund av tidsomställningen. Det fick bli ett morgonpass direkt. Som tur är har vi Central Park bara några hundra meter från hotellet så det var bara att ge sig i väg. Första vyn utanför hotellet ser ut så här:

IMG_2476.JPG Visst är det läckert?
Väl i Central Park kunde det se ut så här:

IMG_2475.JPG Inte så illa va? Det blev 11 K i dag. Jag får se vad det blir i morgon...


Lite förändringar i höst

niklas_springer_frakentorpJag har fått lite löparförändringar på halsen inför hösten. Tina har bokat en New York-resa för oss samtidigt som Lidingöloppet. Fasiken vad besviken jag blev. Not! Inte precis. Jag tror alla förstår vad jag valde. Så här ser därför mitt höstschema ut när det gäller lopp och sånt hösten 2014:

13 september: Stockholm Halvmarathon. Debut på denna distans för mig. Ska bli kul och se hur en halvmara känns. Kanske kan man maxa lite och få till en vettig tid?

21 september: Hundlöpet med Freddie. 10 kilometer. Kul tävling på lite ovan sträcka. Vi får se om jag kan egga upp Freddie, och mig själv förstås, till en bra prestation.

8 november: Vintermarathon som jag berättade om för några inlägg sedan.

22 november: Stockholm Tunnel Run. 10 kilometer i Norra Länken innan trafiken slås på. Once in a lifetime?

I månadsskiftet september/oktober kommer jag som sagt åka till New York så ni kan säkert se fram emot rapporter från en glad löpare i Central Park. Tina har varit så hygglo att hon bokat in oss på ett hotell som inte ligger så långt i från.

Sen kommer vi åka ner till Tyskland för en kortare rock'n'roll-turné under oktober och självklart ska löparskorna med. Kan bli en spännande kombination. Vi får se hur jag får ihop det.

Der ser väl ut som en trevlig höst. Eller vad tycker ni?  Kanske bokar jag på något mer. Det får tiden utvisa. Häng på vet jag!