Niklas Cederberg

En riktigt lovande debut

20131031-193632.jpg

Jag har tidigare skrivit om att den nya tidningen Hunger var på g. Eftersom Mats-Eric "Den hemlige kocken" Nilsson är chefredaktör och gänget bakom Filter och Offside ligger bakom den så var mina förväntningar höga. Jag kan lugnt säga att dom infriats. Tidningen är både välskriven, snyggt formgiven och har ett riktigt bra och intressant innehåll för oss som är intresserade av "riktig" mat baserad på bra råvaror. Ni som ännu inte lagt vantarna på premiärnumret och har liknande intresse måste bara köpa. Tveka inte även om en del av er kanske tycker att omslaget är lite bryskt.

Nu väntar en härlig stunds kvällslöpning i den friska höstluften. Vi ses väl där ute?


Hunger i oktober

Jag vet inte om ni sett eller hört att det är en ny mattidning på gång? Det finns ju en uppsjö av tidningar fulla med recept och tips idag men den här skall tydligen vara lite annorlunda.

Bild på tidningen HungerSå här skriver tidningen som kommer heta Hunger om sig själva: "Vi tänkte att det borde finnas en tidning som tar maten på allvar. Som inte nöjer sig med smarriga recept, hårdstajlade matbilder och påklistrade leenden. Som granskar fusket i butikerna och på krogen. Som har något intressant att berätta om råvaror, rätter och matkultur. Och som kan göra oss vanliga hemmakockar mer självsäkra och kreativa vid spisen."

Visst låter det intressant? Tidningen görs av gänget bakom Offside och Filter. Chefredaktör är Mats-Eric "Den Hemlige Kocken" Nilsson. Den andas högsta kvalitet alltså.

Just nu kan man prova tre nummer av tidningen för endast 99 kronor. Jag har redan gjort det. Ni som blir lika hungriga som jag på detta kan också prenumerera genom att trycka här.

Tyvärr får vi vänta tills i oktober på första numret. Men den som väntar på något gott...