Niklas Cederberg

Skidmiddag deLuxe

20130125-212157.jpg

I kväll var det skidträff hos Alewalds på Kungsgatan och då Tina behövde nya skidor och pjäxor passade vi på. Proppat med folk och de flesta handlade skidor och skidprylar som tokar. Om det var januarilönen eller det stora skidintresset just nu som gjorde det skall man väl låta vara osagt men den som räknade ihop kassan på kvällen var nog väldigt nöjd.

Själv lyxade jag till det med ett rillerset. Skulle ge mig minst en kvart på Vasan sa säljaren och då var det ju svårt att motstå. Speciellt när det samtidigt var en bra rabatt. Man är ju lite knäpp när det gäller såna där prylar.

Eftersom det sen blev lite väntan på monteringen passade vi på att få oss lite middag på den Libanesiska restaurangen Tabbouli som ligger på Regeringsgatan. Toppengod mat och finfin service. Blev en fin avsluting på arbetsveckan kan man ju lugnt säga.

Nu är det bara att passa på att softa lite inför helgens skidpass. Ett glas vin i soffan och Jörn Donner på Skavlan. Vad mer kan man begära av en riktig superfredag?