Niklas Cederberg

Kung på kvällen…

...kung dagen efter. (Eller kanske bara halvkung.)

zebramask och adidas adizero boost

I helgen hade vi kick off med jobbet och temat för kvällen var randigt, rutigt och prickigt. Och vad är mer randigt än en zebra? Eller hur? Det blev i alla fall mitt bidrag till festens maskerad. Snyggt men obekvämt.

Ännu mer obekvämt var nog det jag lovade att göra dagen efter. Ibland snackar man kanske lite mycket och denna gång lovade jag några kollegor att jag skulle springa hem till Örby från kick offen i Sollentuna.

Att det varit en fantastisk fest kvällen innan, att man sovit i hela fyra timmar, att man var "något uttorkad" efter allt partajande och att solen sken som aldrig förr var ju en del av utmaningen så det var bara att ta tjuren vid hornen. Eller zebran förstås...

Jag tog mig faktiskt springande hem hela vägen. Hade gissat på 25 kilometer men det blev ganska exakt 28. De sista fem var ingen lek men det gick som sagt.

Jag kan väl sammanfattningsvis säga att detta inte är något att rekommendera. Ganska dumt faktiskt. Se alltid till att vara pigg och frisk när du ska springa långt.

I kväll blir det återhämtningslöpning. Kanske ses vi där ute!