Niklas Cederberg

Snöpremiär

20131229-204558.jpg
Dimmigt, halvblött väder, usla spår, ganska sunkiga skidor och pjäxor. Men vadå. Jag ska inte klaga. Det är ju så underbart att äntligen få stå på skidor med snö under. Det blev en härlig men förstås kämpig dag i Whistler Olympic Park.

Jag har, som jag önskade, fått testa OS-spåren och det var ett antal utmanande backar i dom. Både uppför och utför förstås. Jag har dessutom vurpat ganska bryskt så nu är den premiären också avklarad.

Summa summarum en riktigt bra skiddag. I kväll kommer jag garanterat somna ovaggad.

Ja just det. På tal om annat än skidor. Tina lyckades lägga vantarna på en Kitchen Aid som jag skrev om i förra inlägget. Nu gäller det bara att få med den hem. Det kan bli lite trångt i packningen...


Snart “Boxing Day”

Det är juldagsmorgon här i Vancouver och vi softar inför kvällens julfest med Vincents släkt. Vi blir typ fyrtio personer så det blir ingen liten fest precis. Jag planerar en ordentlig löprunda innan så jag ska klara av all mat. Det ryktas om massvis med delikatesser, bland annat hummer och ostron så det lär inte gå någon nöd på oss.

20131225-101543.jpg

I morgon är det Boxing Day (mellandags-rea) och just nu jag har fyra personer framför mig som sitter uppkopplade och kollar in alla supererbjudanden för att vara beredda när startskottet går. Tina har hittat en Kitchen Aid för strax över tusingen som hon är vansinnigt het på. Vi får se i morgon om hon slår till och om hon klurat ut hur hon skall få med den hem med flyget.

Självklart kommer jag hänga med under morgondagens race. Ska bli kul att se hur vilda kanadensarna är under årets största köpfest.