Niklas Cederberg

Kanske inte undra på

trailsparJag satt och kollade lite bilder från lördagens trailpass och hittade ovanstående. När jag såg den så förstod jag ju. Kanske inte undra på att jag har haft vissa känningar i fötterna.

Nu har jag av säkerhetsskäl tagit det försiktigt i tre dagar. Det har både varit lugn hastighet och lagom sträckor (8, 4 och 8 km) under dessa pass och efter gårdagskvällens sena löptur känns det så pass okej så att jag vågar mig på en något längre utflykt i kväll.

Det är inte många dagar kvar till Stockholm Marathon så ska jag få ihop ett vettigt långpass till är det nog idag eller i morgon som gäller. Efter det är det ju dags att börja toppa upp formen ordentligt och skaffa sig de där löpsugna och pigga benen som ska glädja mig i 42.195 meter nästa lördag. Häng med vet ja!


Dags att springa långt igen

runningsstreak_150426Då så. Sju dagars uppehållsfri träning avklarad. I min mening en ganska bra blandning av mjuka och hårda pass.

Eftersom jag kände mig ganska seg i benen efter fredagens 1000-metersintervaller så det fick bli lättare löpning tillsammans med Freddie i lördags följt av min egenkomponerade "kvalitetsmil" i går.

Nu väntar ett långpass idag eller i morgon. Jag behöver cirka 2,5 timmar på mig för detta pass så jag har inte riktigt bestämt mig för vilken av dagarna det blir. Sen måste jag ju hinna köpa wienerbröd till färdkost också...