Niklas Cederberg

Fantastisk kväll på Rival

20140414-230445.jpg
I kväll var det träningsledigt. Weeping Willows på Rival stod på programmet och det blev en fantastisk show. Snacka om leverans! Tina var extra nöjd som dessutom lyckades få en kram av idolen Magnus Carlson efteråt. Weeping är på turné just nu och ni som gillar dom bör absolut gå och kolla in någon spelning.

Hur var London då? Suveränt som vanligt förstås. Vi blev väldigt bra omhändertagna och även om schemat var ordentligt späckat så lyckades jag faktiskt få till en timmes löpning i Hyde Park och Kensington Gardens. Ja ni som känner mig fattar att jag är riktigt nöjd.


Sätt inte ner. Lyft!

20140409-232951.jpg

Ett litet tips till er som kanske inte sprungit så länge och vill få ett lite bättre flyt i löpningen. Tänk på att ni börjar ert löpsteg med att lyfta foten och föra den bakåt istället för att sätta ner den. Pröva nästa gång ni är ute så får ni se. Man blir överraskad hur stor skillnaden är.

På grund av en Londonresa med späckat schema kommande helg brakade jag på med en halvmara i kväll. Man får ju inte missa veckans viktigaste pass. Jag kommer självklart se till att få tid för löpning i Hyde Park men hur mycket jag än vill så kommer den bli av det lite kortare slaget.

I morgon väntar härliga men slitsamma tusenmetersintervaller och för att vara redo för det har jag tagit till "stora återhämtningspaketet". Magnesium och magnesiumbad, BCAA-dryck och surkörsbärsshot. Avslutningsvis blev det en beninsmörjning med arnikaolja. Kanske lite overkill men man vill ju inte lämna något åt slumpen efter 21 kilometers onsdagslöpning.


Tillbaka på banan

Structure métalique
På grund av oförutsedda händelser och högvis med jobb har jag inte kunnat träna så mycket och inte heller blogga på ett tag. Nu är jag i alla fall tillbaka och sätter full fart igen mot nästa mål, Stockholm Marathon den 31 maj. Åtta veckors högintensiv träning står på programmet och detta kommer inte bara ske på hemmaplan. Ni som hänger med kommer även att få följa med på träningspass både i Hälleforsnäs, London och Paris.
Ready, set, GO!


London calling

20121214-071021.jpg

Nu bär det strax av mot Arlanda och sen vidare mot London. En "avkopplande" helg med rockenroll, shopping och god förtäring väntar.

I kväll väntar bland annat middag på heta Pollen Street Social (googla å bli fett avundsjuka).

Tycker ni resväskan på bilden ser stor ut? Det är den. Den är dessutom inte ens fylld till en tredjedel. Men ni vet ju hur det är med London, man vet ju liksom aldrig vad man hittar och vill ta med sig hem.

Väskan innehåller förstås även träningskläder. Ska ju som vanligt försöka mig på att smita i väg på en runda. Vi bor i Covent Garden och är det någon av er som har ett bra idé på en vettig löptur är ni välkomna att tipsa. Annars blir det ju som vanligt - random running...

Rapporter följer. Ha en toppenhelg!