Niklas Cederberg

Nya namn både här och där

20130403-224040.jpg

Ni som har ögonen med er ser nog att jag bytt namn på bloggen. Inga konstigheter med det. Träningen för långloppen fortsätter och även om jag ännu inte har en startplats för 2014 års Vasalopp i min hand så är ju ett av målen självklart att ta sig dit. Någon hade tydligen nyligen köpt en plats för 8000 spänn. Det tänker inte jag göra. Jag räknar kallt med en humanare prisbild närmare loppet. Fast säker kan man ju aldrig vara innan man står där i Sälen tidigt på morgonen och väntar på att startskottet skall gå...

För någon dag sedan dök det upp ett kuvert från Skatteverket i brevlådan. Något som jag egentligen redan visste blev klart mer påtagligt. Min älskade dotter Vanessa hade tagit sig ett nytt efternamn i och med giftermålet med sin mycket trevliga man Vincent. Ceremonin hålls ju den 11maj i Vancouver där de bor men "pappersbiten" är redan klar.

Vad blev det för efternamn då? Jag kan lugnt säga att jag är nöjd. Vanessa Lowe är ett supersnyggt namn på en fantastisk dotter och att hon nu dessutom har samma efternamn som en av sin pappas största musikidoler, Nick Lowe, är ju en finfin bonus.

Vanessa. Vi ses om en månad. Då skall det firas!