Niklas Cederberg

Man kanske inte skall ropa hej…

...men i natt var första natten sedan i maj som jag inte vaknade av värk i mina överarmar.

Besökte en naprapat i går och blev både knäckt och tryckt och knådad för mina problem som jag ju skrivit om tidigare. Och visst, i natt hade jag ingen värk. Kände mig bara lätt öm när jag vaknade men det var en skillnad som natt och dag om man jämför med hur jag brukar känna mig. Nästan för bra för att vara sant va? Skall bli spännande att se hur det kommer kännas under kommande nätter.

Lustigt nog fick jag svar från nackröntgen via ett brev i går.

brev från röntgenHmm. Tur att det finns andra alternativ för hjälp när man har j...igt ont.

Jag har bokat tid för återbesök hos naprapaten nu på måndag och rapporter följer självklart.


Jag är tydligen unik

I dag var jag och besökte en läkare på Vårdcentralen. Jag hade ju sökt för nattvärken i mina båda överarmar.

Det var en trevlig läkare men han hade aldrig hört talas om mitt problem tidigare och hade inga idéer vad det kunde vara. Härligt att ha ett helt unikt problem 😉 Jag fick i alla fall en remiss för att röntga nacken och kolla så att det inte var något diskbrock. Fixade det på en "drop in-röntgen" så nu är det bara att vänta på svar som skall komma inom några dagar. Det var en minimal risk att det skulle vara diskbrock i nacken men det kan ju vara skönt att i alla fall kunna utesluta det helt.

Är jag förvånad över hur det gick? Inte speciellt faktiskt. Jag hade räknat med detta och har ju varit förutseende och redan bokat in mig hos en riktigt duktig naprapat nu på torsdag. Vi får se hur det går där.

I kväll står det lugn återhämtningslöpning efter den lite tuffare gårdagen på programmet. Vem vet, kanske ses vi där ute.