Niklas Cederberg

Annorlunda storhandling i helgen

Storhandlar gör man väl oftast på Ica, Coop eller kanske ställen som Willys. Inget ont om dom men i helgen valde vi ett annat alternativ.

Resan gick till Brottby och Husa Gård där dom säljer Kravmärkt kött. Riktigt bra grejjer alltså. Vi är lite av den åsikten att vi hellre äter kött mer sällan men då väljer riktigt bra kvalitet. Många gånger har man ju blivit lite "blåst" när man lagt ett dåligt inköp på grillen.

20130819-215659.jpg
Efter besöket i Brottby passade vi på att kolla in självplocket på Ulriksdals Slottsträdgård. En kartong med bland annat morötter, stor rund gul squash, grönkål, bondbönor, spetskål, persilja och kålrabbi blev det till slut. Lite dåligt med Eko men det var härligt att få gå och plocka och välja själv.

20130819-220141.jpg

Senare på kvällen var det party med Lidingö-Lena. En lyckad tillställning med trevligt sällskap och full fart. Faktiskt så bra fart att det inte blev något långdistanspass i går söndag. Fast det tog jag igen idag. 26 härliga kilometer i det finfina kvällsvädret. Känner mig väldigt nöjd men ganska matt förstås.