Niklas Cederberg

Skidåkning bokad

20131120-211748.jpg

I väntan på snö, soliga skidhelger och pannlampsåkning här på hemmaplan känns det skönt att i alla fall fått lite skidåkning inbokad. Man vet ju aldrig hur vintrarna blir här i Stockholm. I år säger en del att det skall bli en riktig vargavinter och andra att "det får nog bli rullskidor och löpning för dig inför Vasan".

Nåväl. I jul bär det i alla fall av till Vanessa och Vincent i Kanada och då har vi tänkt passa på att åka till Whistler för lite skidåkning. Självklart hoppas jag att få möjlighet att testa OS-banorna där. Kan bli hur kul som helst.

Efter julhelgerna är en långhelg i Harsa, Hälsingland (bilden) inbokad tillsammans med klubben. Jag hoppas Ultra-Jan-Erik kommer med i år så att vi återigen kan kampas om flest åkta kilometer. Förra året vann jag med 183-180 så jag gissar att han är fett revanschsugen. Och vem vet, i år kanske vi spränger 20-milavallen?

Tills snön kommer är det nu bara att gneta på med rullskidor, styrka och löpning även om det ibland är lite si och så med motivationen när man ska ge sig ut i kyla och rusk.


Vissa är lite piggare än andra

20130508-082133.jpg

Vaknade upp strax efter sju i morse och fann en fullt träningsklädd LidingöLena sittandes och väntandes på ett morgonpass!!! Det var alltså bara att klä på sig och ge sig ut.

Det blev ett härligt pass i den vackra Vancouvermorgonen.

Efter en stunds löpning träffade vi på några vägarbetare som var lite "i vägen" för vår löpväg. Snabbt drog dom sig åt sidan, bad om ursäkt, önskade oss en trevlig dag och en trevlig löptur. Det är nästan läskigt hur trevliga dom är här. Har svårt att tro att motsvarande sak kunde hänt i Sverige. Men jag kan förstås ha fel.

I dag ska vi ta en tur till bergen där vi hoppas få se lite brunbjörnar. Natur och vildmark väntar alltså 🙂