Niklas Cederberg

Det kom ett mejl…

100 dagar kvar

Det dök upp en riktigt bra påminnelse på mejlen. Jag ju inte helt oförberedd, men ändå. 100 dagar kvar till Vasaloppet 2015 är ju inte mycket egentligen. Nu är det bara att sätta fart på rullskidorna och stavspringet i backe så man är förberedd när snön kommer. Om den nu kommer...

Nya skidor och pjäxor är i alla fall införskaffade (det blev faktiskt Fischerskidor och Alpinapjäxor denna gång) och i början av nästa vecka skall min gamla utrustning lämnas in på "service".  Slip och bindningsbyte på mina gamla skidor och handtagsbyte på mina finstavar. Jag lyckades ju på något sätt slita ut dom totalt under förra årets Vasalopp.

Dessutom är första träningslägret i Harsa inbokat ganska direkt efter trettonhelgen. Nu håller jag bara tummarna för att det skall komma lite snö tills dess. Längtar!!!


Startplats för Vasaloppet 2015 säkrad

20140316-101013.jpg

Vilken morgon det blev! När anmälningstiden för Vasaloppet 2015 startade klockan nio kom jag (och alla andra visade det sig) inte i kontakt med servern. Uppdaterade frenetiskt men kom inte in. Till slut fick jag beskedet att anmälan var stängd. Snacka om dålig start på dagen.

Men sen ropade Tina till (hon har alltid järnkoll) och berättade att ingen hade kunnat anmäla sig på grund av serverproblem och att det skulle bli ny anmälningstart klockan tio. Jag som egentligen redan hade gett upp. Tack Tina för att du tände hoppet igen.

Och visst. Klockan tio kom jag in direkt men innan jag hade hunnit skriva in mina uppgifter kom det ett mejl att jag var anmäld. Det var förstås Lidingö-Lena som ville hjälpa till och var snabbare på tangentbordet än vad jag var. Vilken superkompis man har va?

Det här ska firas med ett rejält löppass i det fina men kalla vädret. Hurra!