Niklas Cederberg

Vanessas och Vincents bröllop

20130513-120830.jpg

I lördags var det bröllop för min dotter Vanessa och hennes Vincent. Det blev en fantastisk dag.

Klockan elva startade själva bröllopsceremonin i en vacker kinesisk trädgård. Vädret var toppen och brudparet var sanslöst vackra. När de läste sina små tal till varandra innan ringarna skulle utbytas kunde jag inte hålla tårarna borta längre.

Efter ceremonin begav vi oss till Vincents föräldrar för teceremoni och lunch. Vanessa och Vincent serverade oss föräldrar och närmaste släktingar te för att ära familjen. En fin kinesisk tradition.

Därefter begav vi oss hem för en liten stunds vila och klädbyte för damerna. Det var bröllopsmiddag på gång.

Vi var cirka 130 personer som avnjöt en tolvrätters middag med bland annat manteter, svalbosoppa och liknande delikatesser. Till detta hölls det bröllopstal och självklart avslutades middagen med bröllopstårta.

20130513-122715.jpg

Efter middagen var det bröllopsvals och en mycket stolt pappa fick andra dansen, "the fathers dance", som Vanessa valt med omsorg. Det blev min absoluta favvo, Waterloo Sunset.

20130513-123440.jpg

Jag tror ni alla förstår hur glada och stolta vi föräldrar är. Att vår dotter gift sig med en så bra man som Vincent känns fantastiskt. Denna dag kommer vi minnas en lång tid framöver.